Byggeprosessen

Trygve J. Sjøen AS har siden 1971 bygget utallige antall huset og leiligheter på Haugalandet. Blant våre 40+ ulike hustyper finner du både landlige, tradisjonelle og funkis-inspirerte boliger, som du og din familie kan bli gamle i.

Hvorfor velge oss?

Med vår solide erfaring og kunnskap innen byggprosjektering, kan vi love deg høy kvalitet og godt teknisk arbeidsgrunnlag, når vi leverer komplett teknisk materiell til dine prosjekter.

Prøv oss på ditt neste prosjekt – send oss en forespørsel i dag.

null

Tegning

Når dine ønsker og behov er avdekket har vi et godt utgangspunkt til å begynne tegning av ditt drømme hus. Ta gjerne utgangspunkt i en av våre ferdige husmodeller og gjør tilpasninger ut i fra det. Eller få et unikt hus ved hjelp av vår arkitekt.
null

Tilbud

Når huset er ferdig tegnet vil vi utarbeide et tilbud på komplett leveranse av prosjektet. Dette ink. innhenting av priser med underleverandører samt egne tjenester og materialer.
null

Byggesøknad

Når tilbudet er akseptert og kontrakten underskrevet, vil vi stå for søknadsprosessen inn mot kommunen. Vi tar hånd om papirarbeidet, nabovarsling, ansvarsrett osv.
null

Oppstartsmøte

Når vi har fått byggetillatelse fra kommunen, må alle detaljer rundt selve boligen, innredninger og materialvalg avklares. Gode rutiner er avgjørende for en smidig byggeprosess og ferdigstillelse iht. kontrakt. Oppstartsmøte mellom Trygve J. Sjøen og deg som kunde, sørger for at de siste brikkene faller på plass.
Meny