fbpx

Stongtunet

Vi fortsetter å bygge ut Åkra og er nå godt i gang med et boligfelt bare et steinkast fra vårt hovedkontoret på Stong. Prosjektet Stongtunet får beliggenhet midt i smørøyet på Åkra – med Åkrasanden, båthavn og butikker like i nærheten.

 

Ta kontakt for visning.

Her bygger vi tre ulike typer eneboliger i rekke. Alle i moderne funkisstil og med en funksjonell planløsning der alt boarealet blir tatt i bruk. Med tre soverom og mulighet for et fjerde om det er behovet. Kjøkken og stue/allrom på hovedplanet og i tillegg stor loftsstue. I to av hustypene er det også muligheter for å sette inn heis.

– Målgruppen er egentlig alle som vil bo enkelt, sentralt og barnevennlig i rolige omgivelser, og vi regner med spesielt stor interesse fra barnefamilier. Dette er et av få boligprosjekter på “sjøsiden” av Åkra, og vi har allerede overlevert de første nøkkelferdige boligene på Stongtunet.

Dette får du på Stongtunet

Sentral beliggenhet til: Åkrasand, Barnehage, Idrettshall, Skoler, Båthavn, Dagligvare og Sentrum

Husbankfinansiering

Lite vedlikehold og lave bokostnader

Høy standard

Sjøutsikt fra terrassen

Mulighet for å gjøre endringer i byggeprosessen

Ferdig opparbeidet lekeplass

Flotte uteområder

Husbankfinansiert

Totalt skal det bygges 36 boliger på Stongtunet i første byggetrinn. Til to av boligtypene følger det med garasje, og det vil bli opparbeidet kjekke uteområder og lekeplasser i tunet. Boligene varierer i størrelse fra 69,5 kvm til de største på 140 kvm. Boligene er godkjente for husbankfinansiering.

Det betyr at en kan finansiere inntil 80 prosent av boligen med husbanklån til markedets laveste rente og bo med avdragsfrihet i åtte år.

Priseksempel

Boligtype:
Enebolig i rekke ink. carport

Areal (BRA):
117 kvm. + carport

Soverom:
2 – 4

Totalpris:
kr 2.990.000,-

Innskudd:
kr 598 000,-

Månedspris med 80% husbankfinansiering:
kr 2.468,-

Finn din bolig

Tomt / Bolig

BRA / P-rom

PRIS

STATUS

BK-06 Hus 2

162 / 140 kvm

SOLGT

Gi boligen en personlig vri

Siden Line Tveit kom tidlig inn i byggeprosessen, fikk hun anledning til å gi den prosjekterte boligen en personlig vri. Hun valgte blant annet egne farger på veggene, andre løsninger på kjøkkenet, samt i gangen er det lagt fliser med “marmor-look” og på badromsgulvet svarte hexagon-fliser i flott kombinasjon med grå industrielle baderomsplater på veggen.
– Jeg valgte også å sette av plass til et ekstra gjestetoalett, noe som nok blir praktisk etter hvert som min sønn vokser til, smiler hun.

Les hele artikkelen og se flere bilder her.

Kontakt

Johan Ferkingstad
Kunderådgiver

johan@trygve-sjoen.no
Mob: 922 68 738

Jan Petter Sjøen
Daglig leder

petter@trygve-sjoen.no
Mob: 982 48 000

Få prospekt tilsendt

Meny