Nygårdstunet

Nygårdstunet ligger solrikt til like vest for Gardsenteret i Nygårdsveien i Haugesund kommune. Området ligger på en høyde med fantastisk utsikt over ‘Slettå’, innseilingen til Haugesund og Røvær. Barneskole, barnehage, kjøpesenter etc. ligger i gangavstand fra boligområdet.

– Målgruppen er alle som vil bo enkelt, sentralt og barnevennlig i rolige omgivelser, og vi regner med spesielt stor interesse fra barnefamilier. Vi har allerede overlevert den første nøkkelferdige boligen på Nygårdstunet.

Johan Ferkingstad
johan@trygve-sjoen.no
Mob: 922 68 738

Les teknisk beskrivelse om prosjektet og boenhetene her.

BO SENTRALT TIL

* Gardsenteret
* Skoler
* Haugebanen
* Jobb
* Haraldsstøtta
* Båt og fiskeplass
* Sentrum
* Turområder

Husbankfinansiert

Totalt skal det bygges 6 boliger på Nygårdstunet. Til alle boligtypene følger det med garasje og kjekke uteområder. Boligene varierer i størrelse fra 131 kvm til de største på 150 kvm. Boligene er godkjente for husbankfinansiering.

Det betyr at en kan finansiere inntil 80 prosent av boligen med husbanklån til markedets laveste rente og bo med avdragsfrihet i åtte år.

GI BOLIGEN EN PERSONLIG VRI

Line Tveit kom tidlig inn i byggeprosessen, fikk hun anledning til å  “pimpe” opp den prosjekterte boligen. Hun valgte blant annet strukket gipstak i oppholdsrommene i 2. etasje istedenfor plater som var standard. Hun valgte også en del andre løsninger på kjøkkenet, samt i gangen er det lagt fliser med “marmor-look” og på badromsgulvet svarte hexagon-fliser i flott kombinasjon med grå industrielle baderomsplater på veggen.
– Jeg valgte også å sette av plass til et ekstra gjestetoalett, noe som nok blir praktisk etter hvert som min sønn vokser til, smiler hun.

– Selve malejobben overlot jeg til ekspertene, så her fikk jeg virkelig en nøkkelferdig bolig jeg kunne flytte rett inn i. Er godt fornøyd med resultatet og synes jeg har fått mye for pengene, sier hun.

Les hele artikkelen og se flere bilder i Vi Bygger Nytt her.

PRIS EKSEMPLER

ENEBOLIGER I REKKE INK. GARASJE
Boliger 131-135 kvm. BRA. + 27 kvm. garasje
Tomt 1-3
Se plantegning

Pris fra 4.990.000,-
Månedspris med 80% husbankfinansiering: fra 4.045,-

ENEBOLIG INK. GARASJE
Bolig 150 kvm. BRA. + 31 kvm. garasje
Tomt 4
Se plantegning

Solgt

2 MANNSBOLIG INK. GARASJE
Boliger 134-135 kvm. + 17 kvm. garasje
Tomt 5-6
Se plantegning

Pris fra 4.690.000,-
Månedspris med 80% husbankfinansiering: fra 3.801,-

 

Priser pr. april 2019

** Husbanklån 80%, flytende rente 1,579% pr. mai. 2019, avdragsfrihet 8 år - skattefradrag av renteutgifter. Pris pr. mnd. gjelder hubanklånet uten avdrag, kostnader med 2. prioritetslån kommer i tillegg.

Det er forutsettes 20% egenkapital / privatlån eller en kombinasjon av disse Lånetaker må bli godkjent etter SIFO-modellen til husbanken. Andre finansieringsoppsett kan utarbeides sammen med den enkelte kunde.