Stongtunet Åkrehamn

Vi fortsetter å bygge ut Åkra og er nå godt i gang med et boligfelt bare et steinkast fra vårt hovedkontoret på Stong. Prosjektet Stongtunet får beliggenhet midt i smørøyet på Åkra – med Åkrasanden, båthavn og butikker like i nærheten.
Her bygger vi tre ulike typer eneboliger i rekke. Alle i moderne funkisstil og med en funksjonell planløsning der alt boarealet blir tatt i bruk. Med tre soverom og mulighet for et fjerde om det er behovet. Kjøkken og stue/allrom på hovedplanet og i tillegg stor loftsstue.  I to av hustypene er det også muligheter for å sette inn heis.

– Målgruppen er egentlig alle som vil bo enkelt, sentralt og barnevennlig i rolige omgivelser, og vi regner med spesielt stor interesse fra barnefamilier. Dette er et av få boligprosjekter på “sjøsiden” av Åkra, og vi har allerede overlevert den første nøkkelferdige boligen på Stongtunet.

Johan Ferkingstad
johan@trygve-sjoen.no
Mob: 922 68 738

Les teknisk beskrivelse om prosjektet og boenhetene her.

Oversikt stongtunet

BO SENTRALT

* Åkrasand
* Barnehage
* Idrettshall
* Skoler
* Båthavn
* Dagligvare
* Sentrum
* Turområder

Husbankfinansiert

Totalt skal det bygges 45 boliger på Stongtunet. Til to av boligtypene følger det med garasje, og det vil bli opparbeidet kjekke uteområder og lekeplasser i tunet. Boligene varierer i størrelse fra 69,5 kvm til de største på 140 kvm. Boligene er godkjente for husbankfinansiering.

Det betyr at en kan finansiere inntil 80 prosent av boligen med husbanklån til markedets laveste rente og bo med avdragsfrihet i åtte år.

GI BOLIGEN EN PERSONLIG VRI

Referanse: Line Tveit ville ha en fiks ferdig bolig med et personlig preg. Det siste fikset hun ved å male de fleste av veggene i huset “dusty red”. Mens sønnen på 5 år gikk for “dempet sort”.

– Selve malejobben overlot jeg til ekspertene, så her fikk jeg virkelig en nøkkelferdig bolig jeg kunne flytte rett inn i. Er godt fornøyd med resultatet og synes jeg har fått mye for pengene, sier hun.

Siden Line kom tidlig inn i byggeprosessen, fikk hun anledning til å  “pimpe” opp den prosjekterte boligen. Hun valgte blant annet strukket gipstak i oppholdsrommene i 2. etasje istedenfor plater som var standard. Hun valgte også en del andre løsninger på kjøkkenet, samt i gangen er det lagt fliser med “marmor-look” og på badromsgulvet svarte hexagon-fliser i flott kombinasjon med grå industrielle baderomsplater på veggen.
– Jeg valgte også å sette av plass til et ekstra gjestetoalett, noe som nok blir praktisk etter hvert som min sønn vokser til, smiler hun.

Les hele artikkelen og se flere bilder i Vi Bygger Nytt her.

PRIS EKSEMPLER

ENEBOLIGER I REKKE (2-MANNSBOLIGER) INK. GARASJE
Boliger 140 kvm. BRA. + garasje
Område BK – 02 og 06
Se plantegning

Pris fra 3.790.000,-
Månedspris med 80% husbankfinansiering: fra 3.072,-

ENEBOLIGER I REKKE INK. GARASJE
Boliger 117 kvm. BRA. + garasje
Område BK – 03 og 04
Se plantegning

Pris fra 2.990.000,-
Månedspris med 80% husbankfinansiering: fra 2.424,-

ENEBOLIG I REKKE INK. CARPORT
Boliger fra 69,5 kvm. + utvendig bod
Område BK – 01, 05 og 07
Se plantegning BK 01 og BK 07
Se plantegning BK 05

Pris fra 2.190.000,-
Månedspris med 80% husbankfinansiering: fra 1.775,-

 

Priser beregnet pr. November 2018

* Husbanklån 80%, flytende rente 1,411% pr. november. 2018, avdragsfrihet 8 år - skattefradrag av renteutgifter. Pris pr. mnd. gjelder hubanklånet uten avdrag, kostnader med 2. prioritetslån kommer i tillegg.

Det er forutsettes 20% egenkapital / privatlån eller en kombinasjon av disse. Lånetaker må bli godkjent etter SIFO-modellen til husbanken. Andre finansieringsoppsett kan utarbeides sammen med den enkelte kunde.